Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/lemboldklub.dk/public_html/tilmelding/database/egenskaber.php:1) in /var/www/lemboldklub.dk/public_html/tilmelding/index.php on line 10
Lem Boldklub - Tilmeldingssystem

Tilmelding til aktiviteter i Lem Boldklub

NYT NYT NYT
Igen i denne sæson sker tilmeldingen til vores aktiviteter via Conventus, dog undtagen adgang til fitnesscentret.
Gå til lemboldklub.dk og klik på udvalget du ønsker at tilmelde, klik derefter på Tilmelding i menuen under udvalget.

BEMÆRK hvis man ikke er oprettet som bruger i Conventus, kan dette gøres under tilmeldingen.

Nu kan du betale med Dankort, Mastercard, Visa og JCB.
Vi har aktiveret "Secured by Nets" som gør, at du skal bekræfte betaling over 450 kr. via en kode som du får pr. SMS:

Privatlivspolitik:
For at følge EUs persondataforordning (GDPR) har Lem Boldklub skrevet en privatlivspolitik, som kan læses her.
Lem Boldklub har også skrevet en fortegnelse over behandling af personoplysninger, som kan læses her.

Første gang der tilmeldes en aktivitet, skal man oprettes som bruger og derved oplyses nogle stamoplysninger.
Klik her for at oprettet dig som bruger.
Brugervejledning

Hvis du ikke har Dankort kan du overfører kontingentet til kontonr. 7670-1498414 med angivelse af brugerid + navn + hold (f.eks. 444 + John Doe + Æ' knejt). Hvis du tilmelder dig hold i motioncentret så skriv en mail til fitness@lemboldklub.dk med navn og holdet du har tilmeldt dig. For alle andre hold så skriv en mail til support@lemboldklub.dk.

Hvis du oplever problemer med tilmelding til Fitness (dog ikke Indoor Cycling) kan du kontakte Peter Larsen på it@lemboldklub.dk eller på 2392 8628.
Ved problemer med alle andre aktiviteter/hold så kontakt support@lemboldklub.dk

* Skal udfyldes

Bruger Id: *